Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Πώς μπορώ να αποτρέψω ένα άτομο που δεν γνωρίζω να μου στέλνει άμεσα μηνύματα;

Τα άτομα που γνωρίζουν τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας μπορούν να σας στέλνουν μηνύματα ακόμη και εάν δεν περιλαμβάνονται στη λίστα επαφών σας ή στη λίστα επιτρεπόμενων χρηστών. Μπορείτε να αποτρέψετε κάτι τέτοιο αλλάζοντας τις ρυθμίσεις προστασίας του ιδιωτικού σας απορρήτου.

Για να αποτρέψετε τη λήψη μηνυμάτων από κάποιον που δεν περιλαμβάνεται στη λίστα επαφών σας ή στη λίστα επιτρεπόμενων χρηστών:

  1. Στο κύριο παράθυρο του Messenger, κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές και στη συνέχεια επιλέξτε την καρτέλα Εμπιστευτικότητα.
  2. Στη λίστα Επιτρεπόμενοι χρήστες, επιλέξτε Όλοι οι άλλοι και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Αποκλεισμός.
Η ένδειξη Όλοι οι άλλοι εμφανίζεται στη λίστα αποκλεισθέντων χρηστών. Με αυτόν τον τρόπο, οποιοσδήποτε θέλει να σας στείλει μηνύματα θα πρέπει να σας προσθέσει στη λίστα επαφών του.

Για να αποκλείσετε τη λήψη μηνυμάτων από ένα άτομο:

  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Αποκλεισμός στη γραμμή εργαλείων στο παράθυρο συνομιλίας.
  2. Εάν συμμετέχετε σε μια συνομιλία με περισσότερα άτομα, κάντε κλικ στο κουμπί Αποκλεισμός και στη συνέχεια επιλέξτε το όνομα του ατόμου που θέλετε να αποκλείσετε.
Σημειώσεις
  • Η επαφή που έχετε αποκλείσει δεν γνωρίζει ότι την έχετε αποκλείσει. Απλώς σε αυτήν φαίνεται ότι είστε εκτός σύνδεσης.
  • Διαγράφοντας ένα αποκλεισμένο άτομο από τη λίστα επαφών σας δεν καταργείτε τον αποκλεισμό.
  • Το άτομο που έχετε αποκλείσει δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα, ωστόσο, ενδέχεται να συμμετάσχετε στην ίδια συνομιλία με το αποκλεισμένο άτομο εάν κάποιος άλλος σας προσκάλεσε και τους δυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σχόλιό σας μετράει !